Zorg op afstand

boek

Op afstand zorgdragen voor een ander via machtiging en meldingen.

Elefanto gebruikt u voor uzelf, óf voor anderen. Want met Elefanto kunt u zorg op afstand verlenen. Ideaal voor zorgverleners en mantelzorgers.

Machtigen en gemachtigd worden

Gebruikers van Elefanto kunnen andere gebruikers machtigen om namens hen taken te beheren, bijvoorbeeld het invoeren van belangrijke datums zoals verjaardagen of afspraken. Zo'n machtiging is ideaal voor bijvoorbeeld zorgverleners en mantelzorgers, wanneer de cliënt of geliefde zelf niet in staat is die gegevens in te voeren.

Met Elefanto herinnert u uw cliënt bijvoorbeeld eenvoudig dagelijks aan het innemen van medicatie. Of laat u hem/haar weten dat hij binnenkort een tandarts-afspraak heeft, of dat een geliefde een verjaardag viert. Een herinnering per email, SMS of (binnenkort) WhatsApp-bericht, rechtstreeks naar de cliënt, op de door u ingestelde dagen en tijdstippen.

Uniek: bewaking en alarmering bij herinneringen

Bijzonder handig bij Elefanto is de mogelijkheid dat cliënten de ontvangen herinneringen kunnen bevestigen, al of niet verplicht. Heeft u als (mantel-) zorgverlener na enige tijd geen bevestiging ontvangen van de cliënt? Dan wordt u daarover middels een automatisch alarmbericht over geïnformeerd. Een extra bewaking en alarmering dus, prima toe te passen in diverse situaties.

Zelfs voor het simpelweg even geven van een teken van leven is Elefanto een ideale oplossing.

Elefanto zorgt er voor dat u (en uw cliënt) niets meer vergeet.

Meld u aan voor een proeflidmaatschap

Een proeflidmaatschap is gratis en zonder enige verplichting.
Meld u aan en probeer Elefanto 30 dagen gratis uit.

Nu aanmelden

wait..

contact | privacy | algemene voorwaarden
© 2024 Elefanto